Tarot Sí o No

Tarot Yes No




Una de les preguntes més freqüents per a un lector de tarot és la de Sí / No, perquè aquestes preguntes semblen una solució ràpida per a la majoria de la gent. Aconseguiré la feina ?, M’estima ?, Aconseguiré una pujada salarial? ... .. preguntes que semblen senzilles i innòcues, però que no són tan fàcils de respondre perquè depenen de molts factors ocults.

Però com que els lectors de tarot no poden continuar explicant a tots els consultants que el tarot no respon a una pregunta sí / no, han elaborat alguns mètodes que donen una alta probabilitat de la resposta correcta.





Alguns ‘spreads’ d’ús habitual per a una consulta de sí / no són:

1) Un dels mètodes més senzills que es poden utilitzar és barrejar una baralla que tingui el mateix nombre de cartes verticals i invertides . Mentre feu la pregunta, traieu una carta de la baralla. Si és vertical, la resposta és sí, si s’inverteix, no.



de què està fet el kiwi

En el mateix sentit, el 'sí' pot ser un Carta Arcana Major i 'no' pot ser un Arcans Menors.

L'important aquí és parlar amb les cartes sobre el mètode que esteu adoptant mentre barregeu les cartes per fer la pregunta. Només així obtindreu la resposta correcta.

2) Un altre mètode és barrejar les cartes mentre es fa la pregunta. A continuació, comenceu a col·locar una carta cadascuna, cara amunt, dins tres piles diferents . Seguiu col·locant cartes, una a cada pila, per rotació, fins al compte de tretze per a cada pila. Mentre col·loqueu les cartes, si us trobeu amb un As abans del recompte de tretze, deixeu de col·locar cartes en aquesta pila i continueu amb les altres dues piles.

El mateix s'aplica si obteniu un Ace per a una altra pila.

Ara, si obteniu un Ace per a les tres piles abans d’arribar a la tretzena carta, la vostra resposta és un ‘sí’ definitiu.

Si obteniu un Ace per a dues piles, aleshores el 70% de probabilitat de 'sí' i si obteniu un Ace només en una pila, només teniu un 30% de probabilitat de 'sí'.

què és una poma cameo

Si no apareix cap As en cap de les piles, abans d’arribar a la tretzena carta, la resposta és un 'no' definitiu.

3) Un mètode interessant que inclou un avantatge de donar-vos també la raó per la qual la resposta serà un 'sí', és-agafeu quatre petits quadrats de paper i escriviu a cada un el següent- , no , Aviat , Retard . Col·loqueu-los a quatre cantonades. Elimina Targeta ‘La roda de la fortuna’ des de la coberta i col·loqueu-ho de banda. Ara barregeu la resta de cartes mentre feu la vostra pregunta. Traieu les set cartes de la baralla i barregeu-les amb la carta 'La roda de la fortuna'. Mantingueu la resta de la coberta a un costat.

Col·loqueu aquestes vuit cartes, una per una, sobre els quatre trossos de paper, començant pel quadrat que hi ha escrit “sí”. Ara teniu dues targetes per a cada paper. Comproveu quin paper s’ha tractat amb la targeta ‘La roda de la fortuna’. Si es tractava del 'sí', la vostra resposta és afirmativa. L’altra carta juntament amb la targeta ‘La roda de la fortuna’ és la vostra raó per la qual la resposta serà un ‘sí’.

De la mateixa manera, si la targeta 'La roda de la fortuna' cau en 'no' o 'aviat' o 'retarda', obtindreu la vostra resposta amb la targeta que es reparteix amb la targeta 'La roda de la fortuna'.

Per tant, hi ha moltes maneres de fer una lectura de “sí” i “no” i un lector adopta un mètode que més li ressona.

baia de palmera que sembla un raïm

www.Astroyogi #GPSforLife

Entrades Populars